VJOJ / VBR / VBR-A Actualiteitendag Bouw- en Vastgoedrecht

Thursday, April 11, 2019
Jaarbeurs MeetUp, Beatrixgebouw, Jaarbeursplein 6 te Utrecht

Indien u interesse heeft in deze actualiteitendag dan kunt u een mail sturen naar onderwijs@ibr.nl. U wordt dan op de reserverlijst geplaatst. U krijgt van ons bericht zodra er een plaats beschikbaar komt. 

Het bouw- en vastgoedrecht is iedere dag in beweging, de ene keer door gewijzigde opvattingen in de rechtsspraak en de andere keer door wetswijzigingen. De actuele stand van zaken bijhouden is voor iedere professional een must, maar kost tijd en inspanning.

 Om u als lid daarbij van dienst te zijn hebben de Vereniging voor Bouwrecht (VBR), de Vereniging voor Bouwrecht-Advocaten (VBR-A) en de Vereniging voor Jonge Onroerend goed Juristen (VJOJ) de handen ineen geslagen door een Actualiteitendag Bouw- en Vastgoedrecht op donderdag 11 april 2019 in de Jaarbeurs in Utrecht te organiseren. Tijdens deze dag wordt u in één dag helemaal bijgepraat over de actualiteiten van het vakgebied. De opzet van deze dag is dat verschillende delen van het rechtsgebied (o.a. bouwcontractenrecht, huur, ruimtelijke ordening etc.) aan bod komen en een korte inleiding wordt gegeven op actuele ontwikkelingen of jurisprudentie van het afgelopen jaar. Daarnaast is er tijdens de lunch en borrel gelegenheid om uw vakgenoten te spreken en te netwerken.

 Uw dagvoorzitter deze Actualiteitendag is Jaap Hoekstra, staatsraad bij de Afdeling bestuursrechtspraak Raad van State. Hij is betrokken (geweest) bij alle drie de verenigingen.
 

Official language: 
Dutch
Organizer contact: 
onderwijs@ibr.nl